Over Ons

Wie zijn wij?

Turkse notenzaak met allerlei lekkernijen van de Turkse cultuur.

De oprichter van Tataroglu is begonnen als stagiair voor een notenfabriek in Turkije. Door de tijd heen heeft hij veel ervaring opgedaan en weet daarmee heel veel over de branche. 

Tataroglu is gespecialiseerd in het roosteren van noten. Dagelijks worden er kikkererwten, hazelnoten, cashew noten, amandelen en zonnebloempitten geroosterd.  De producten worden uit de beroemde “notenstad” van Turkije, Çorum, geïmporteerd.

Naast de overheerlijke noten importeren wij ook dragee in veel verschillende smaken en kleuren. Een kikkererwt met een tiramisu smaak, een hazelnoot met witte chocolade, een amandel met bittere chocolade, we hebben ze allemaal!

In onze winkel wordt ook de o zo beroemde Turks Fruit verkocht in verschillende soorten. Denk bijvoorbeeld aan Turks Fruit met een jasje van rozenbladeren, een Ottomaanse rol met hazelnootpasta vulling of een fruit mix met poedersuiker. 

 

Ons doel

Wij vinden het belangrijke om de klant tevreden de stellen door kwalitatieve producten te leveren. Dankzij de ervaring die wij hebben opgebouwd, weten wij hoe we snel, makkelijk en goed onze verwachtingen kunnen nakomen. 

Speciaal

Professioneel

Kwaliteit